Galerija slik

Bast Event: Game night

Tokrat smo spomladanski Bast event uprizorili v tematiki Noči iger (Game night). Ristanc, gumitvist, Angry birds, telefončki in še več, so popestrili dogajanje publiki v obliki kviza in bonbonov. Foto: Zorič Photography

Podelitev priznanj Plesne zveze Slovenije 2017

V Festivalni dvorani je potekala slovesna podelitev priznanj Plesne zveze Slovenije za odlične dosežke na tujih tekmovanjih. Iz Basta smo prejeli plaketi za breakdance solista Tilna Grašiča za 1. mesto na svetovnem prvenstvu v mladinski kategoriji in za skupino Bastards za 3. mesto na svetovnem prvenstvu v članski kategoriji.
Čestitke brejkrjem in trenerju Urošu!

Plata 2017 - Z nogometom proti diskriminaciji

Bastovci smo se predstavili na Plati 2017, kjer smo s petimi skupinami brejkrjev in hip hoperjev zaplesali na betonu in linoleju. Skozi skupne točke in zabavne koreografije smo pokazali kaj smo se v zadnjem mesecu naučili in poleg tega skupaj z Mladimi zmaji publiko presenetili z sladkim presenečenjem :D
Foto: Manca Kompare

Fužinetlon 2017

Letos smo se ponovno udeležili rekreativno-športno-kulturno-zabavne prireditve Fužinetlon, ki je potekala na Preglovem trgu v Fužinah. Pred svojo stojnico smo pokazali, kakšne plesne korake in trike se lahko novi naučijo pri nas.

Dan brez avtomobila 2017

Na dan brez avtomobila je skupina Bastarts zaplesala kar na Dunajski cesti v Črnučah. Ob trikih, plesu in akrobacijah so plesalci popestrili dan mimoidočim in proslavili teden mobilnosti.

Veliki jesenski kros na Žaku

Bastovci smo zaplesali prvim petim razredom osnovne šole N.H. Maksa Pečarja in to kar na Velikem jesenskem krosu, ki je potekal na ljubljanskem Žaku.

Nastop na sejmu učbenikov v Ljubljani

Bastovci smo nastopali na sejmu učbenikov v Ljubljani, kjer smo se pokazali z break dance točko večih skupin.

Nastop v Zeleni jami

Nastop na pouličnem festivalu BITI MLAD JE ZAKON

V BS3 je spet dogajalo! Za to so poskrbeli MLadi zmaji Bežigrad - Mladinc in Šola za nastopanje Bast, saj je bil čas za poulični festival "Biti mlad je zakon".

Z igro in plesom v poletje!

Tokrat smo bastovi učitelji soustvarjali tabor “Z igro in plesom v poletje!” skupaj z Mladimi zmaji Zalog in ŠILO - Šolsko impro ligo. Na taboru smo povezali skupino mladih skozi oblikovanje plemena “Sardine v vetru”, breakdance-a in igre, kar so na koncu tedna v obliki nastopa tudi pokazali svojim staršem in mimoidočim na zaloški Plati. Se vidimo zopet prihodnje leto!
Foto: Doris (Mladi zmaji Zalog)