Plesni nastopi

Šola za nastopanje Bast je javnosti najbolj poznana po svoji plesni tradiciji. Zaradi rednega nastopanja plesalci šole za nastopanje Bast posegajo po najvišjih mestih na tekmovanjih v Sloveniji in v tujini. Spremljajte naše Napovednike na desni strani naše spletne strani in našo Facebook stran, kjer boste najlažje našli podatke o Bastovih prihajajočih plesnih nastopih.

Nastopi po naročilu

Za marketinške agencije, podjetja, ter druge vladne in nevladne organizacije pripravljamo plesne in pevske nastope po naročilu. Naročnik lahko izbira med točkami, ki so del našega standardnega repertoarja, lahko pa si zaželi show, ki je namenjen natančno določeni ciljni publiki in namenu.
Po želji naročnika lahko ustrezno prilagodimo kostumografijo, paleto plesnih tehnik, izbor in glasbe, čustveni ton nastopa,...
Ker znamo prisluhniti naročniku so med našimi referencami Mercator, agencija Pristop, agencija Super 16, Alumni združenje MBA Radovljica, Summit motors in drugi. Prepričajte se!
Kontaktna oseba je Patrik.

Plesne predstave in mjuzikli

V Šoli za nastopanje Bast smo zelo ponosni na kreativno ekipo koreografov, plesalcev, pevcev, oblikovalcev in drugih talentov s področja uprizoritvenih umetnosti.
Bastov kolektiv z mladostno zagnanostjo pripravlja vedno nove, originalne plesne in glasbene vsebine. Kljub natrpanem delovniku za lastno veselje vsako leto v novoletnem času pripravimo vsaj eno celovečerno plesno predstavo ali musical. Poletne počitnice zaključimo s pripravo Street showa, v katerem na popularno glasbo združimo hip hop, break dance, jazz in pevske točke v polurno zabavo za gledalce. S "street showom" nastopamo na raznih prireditvah ob koncu poletja, na pločnikih po slovenskih mestih in na osnovnih šolah po Sloveniji.
Posnetke in fotografije s preteklih predstav si lahko ogledate v naši galeriji.