Pričenja se nova plesna sezona 2022/23

Pričenja se nova Bastova plesna sezona 2022/2023!

Tako kot v preteklem letu, bomo v BastArts Academy tudi letos organizirali tečaje in treninge hip hopa, break dance-a, jazza, salse, bachate in solo petja.

Letošnje novosti in zanimivosti v Bastu:

• Posodobili smo skupne prostore in prvo dvorano! Ob prihodu v Bast vas čakajo prenovljeni skupni prostori, ki so dobili nov, svež videz in prenovljena tla v prvi dvorani.
• Pripravljamo dva nova tečaja – v primeru zadostnega vpisa bomo pričeli s tečaji Baleta in Akrobatike.
• Prilagajamo cene – zaradi situacije na trgu smo bili primorani, prvič po letu 2006, da popravimo cene.
• Nadaljujemo s projektom BastArts Studio, kjer bomo v septembru začeli z odprtimi treningi z različnimi koreografi iz cele Slovenije. Več informacij dobite na bastarts.si/studio/ in na Instagramovem profilu @bastarts_studio.
• Pripravljamo »Dneve odprtih vrat 2022«, ki bodo potekali v tednu med 5. in 9. septembrom ter 3. in 7. oktobrom 2022.

Vaje v klubu se pričnejo v tednu med 5. in 9. septembrom 2022. Vpis pa bo potekal od 31. avgusta dalje (v klubu, preko maila ali telefona). Urnik bomo objavili do konca meseca. Za več informacij predlagam, da obiščeš spletno stran www.bastarts.si, kamor bomo poleg urnikov in drugih informacij o tečajih dodajali nove fotografije in video posnetke. Zelo bomo veseli, če nam na Google Maps »BastArts Academy« oddaš svoje mnenje in 5 zvezdic.

Če te o plesnih in pevskih tečajih zanima še kaj, česar na Facebooku , Instagramu ali Bastovi spletni strani ne najdeš, nas pokliči na 051-244-522.