Galerija slik

Jazzarke Na Rokometni Tekmi

V Velenju je bila marca pomembna tekma med rokometnim klubom Gorenje in Goldclubom. Vse time oute in polčase smo popestrile Bastove jazzarke. Nastop pred nabito polno dvorano je super uspel!

Nastop Jazzark na Kraškem Pustu

Bastove jazzarke smo imele nastop za zamejske Slovence v Italiji. Poleg showa, ki smo ga pripravile za 40 obletnico Kraškega pusta, smo tudi plesale z otroci in se zabavale z najrazličnejšimi (tako starimi kot mladimi) pustnimi šemami. Bilo je zares lepo!

Božični Bast Event 2006 - 1. del večera

Event smo začeli z nastopi naših najmlajših, ki so se vidno zabavali in vsakič znova navdušili svoje starše in drugo občinstvo v dvorani. Prav gotovo nepozaben večer zanje! Foto: Maja Hitij

Božični Bast Event 2006 - 2. del večera

Pred novoletnimi počitnicami smo v Hotelu Domina Grand Media pripravili pevsko-plesno produkcijo Šole za nastopanje Bast, ki se je ob koncu seveda tradicionalno zaključila z žurom. Nastopajoči so resnično poželi buren aplavz. Bravo! Foto: Iva Gruden

Dan boja proti aidsu

V parku Zvezda smo na dan boja proti Aidsu nastopili za Unicef na pesem 'People are you listening' in tako poskušali prispevati k večji osveščenosti o bolezni med mladimi.

Gala ples - Zemlja pleše

Naši hip hop, jazz plesalci in breakdancerji so s številnimi plesnimi točkami nastopili na Gala plesu z imenom Zemlja pleše. Super preživet petek, ni kaj!

Študentska arena 2006

Šola za nastopanje Bast je študentom znova predstavila svoje programe. Pripravili smo kratek, a raznovrsten plesno-pevski show in podelili nekaj privlačnih nagrad naključnim gledalcem.

Nastop v Globalu

Brucom in bruckam Ekonomske fakultete smo zapeli in zaplesali v lokalu nad mestom in se zraven neizmerno zabavali.

Street show v Ljubljani

Z našim street showom smo večkrat nastopili na Čevljarskem mostu v centru Ljubljane. Užitek je bilo nastopati sredi mestnega vrveža.

Street Show v Portorožu in Piranu

V nedeljo zgodaj zjutraj smo se odpravili na morje plesat!!! Naš 15-minutni street show smo prvič preizkusili na Obali - ne le da smo ujeli čudovit dan, show je odlično uspel in dobili smo navdušujoč odziv mimoidočih, ki so si vzeli čas in si performance ogledali do konca. Pomembno je, da smo uživali tudi mi sami! Vsekakor smo se veliko naučili - nastopanja se res naučiš le z nastopanjem!!!

Vaja za Street Showe

Ne bodi len smo se Bastovi teacherji nekega lepega sobotnega popoldneva z vso potrebno opremo odpravili na nam poprej neznan travnik v Kašelj pri Ljubljani, kjer smo imeli vajo oz. generalko za nedeljski premierni street show na Obali - v Piranu in Portorožu. Slike povejo več kot tisoč besed - skratka, imeli smo se zabavno!