Ekipa Šole za nastopanje Bast

Uroš Skulj

Uroš uči učence osnovne B-Boy (Breakdance) elemente, da tečajniki lahko razvijejo občutek dela s tlemi ter okolico. Poleg vaj za ritem se učenci spoznajo z deli Breakdance-a kot so Top Rocks, Footwork, Power Moves in Freeze-i, ki se jih naučijo uporabljati kot povezana celota. Veliko je poudarka na čistosti izvajanja gibov, ki so uvedeni v krajšo koreografijo in učenju ter povezovanju vseh elementov v lasten način plesa. Naučili se boste, da B-Boying ni samo akrobatika ampak je tudi izražanje samega sebe skozi kreativnost v plesu.
Več o učitelju

Lucija Velkavrh

Lucija vsakotedensko pripravlja energične treninge in priprave na različne nastope. V Šoli za Nastopanje Bast uči Jazz – od tekmovalnih skupin, pa vse do rekreativnih in osnovnošolskih. Skozi svoje preteklo znanje in izkušnje pomaga plesalcem, da se privadijo nastopanja ter se spoznajo z različnimi stili Jazz (Modern Jazz, Contemporary, Show Dance). Poudarja čustveno izražanje preko gibov (music interpretation) in tehnike, s katerimi se vsak plesalec lahko plesno in odrsko razvija.
Več o učitelju

Jošt Karlin

Jošt uči hip hoperje starejšega kova. Od hip hop članov do mam povezuje plesalce z različnimi plesnimi stili in izkoristi čas, da jim pomaga postati uspešen plesalec, še prej pa dober človek. Svoje izkušnje je pridobival na domačih, kot tudi mednarodnih tekmovanjih, kjer je dosegal visoka odličja.

Meta Erženičnik

Meta vodi pevske pop delavnice ter individualne ure. Pri urah petja daje povdarek predvsem na to, kako izboljšati pevsko kondicijo, tehniko in interpretacijo ter kako premagati tremo.
Več o učitelju

Ivi Rožič

Ivi uči učence vseh let prve elemente Breakdance-a. S pomočjo vaj za moč in raztegovanje, koreografij ter bboy gibov se naučijo premikati po tleh, pridobijo moč in eksplozivnost, potrebno za izvedbo trikov ter spoznajo kaj pomeni Top Rock, Footwork, Power Moves in Freezes. S koreografijami poskrbi, da prisotni začnejo prepoznavati različne ritme v pesmih in se naučijo dela v skupini. Učenci so prav tako deležni nastopov na Bast Eventih, kjer izkusijo nastopati in izvesti naučene koreografije tudi v praksi.
Več o učitelju

Maša Mavec

Maša uči hip hop mladinsko skupino. Skozi plesne korake in spoznavanjem zgodovine hip hop kulture, razvijajo učenci svojo ustvarjalno stran in spoznavajo različne stile plesa. Učila se je pri različnih trenerjih, kot so Dante7, Nejc Osnovnikar, Miljan Nojič in še mnogi drugi. Poleg hip hopa trenira Jazz pri Luciji Velkavrh.

Jan Kozin

Jan uči naše najmlajše osnovnih korakov in gibov skozi popularne Hip Hop stile. Učil se je pri različnih učiteljih in legendah kot so Dante7, Aleš Gorišek, Miha Furlan, Roman Urek... Poleg Hip Hopa se uri tudi v Break Dance plesni zvrsti pri Urošu Skulj.

Jan Magdić

Jan uči skupaj s Tino tečaj Salse & Bachate. Je glasbenik z 20-letnimi izkušnjami v različnih zasedbah, največ jih je nabral v pihalnih in simfoničnih orkestrih, saj je šolan klasični tolkalist, ki pa se z veseljem poda v karibske ritme in inštrumente. Prav ta značilnost mu pomaga, da tečajnikom hitreje približa glasbo, da jo ti lažje začutijo in dopolnijo z gibi teles. Sam meni, da je sproščenost poglavitnega pomena ko govorimo o plesu, zato so njegovi tečaji izjemna mešanica dobre volje in trdega dela.

Domen Pogačar

Domen je plesni učitelj, ki razvija povezan stil plesa break dance v katerega interpretira tudi hip hop. Na tečajih se učenci podučijo o štirih osnovnih plesnih gibanjih, posluhom ritma ter se spoznajo z osnovnimi točkami hip hop kulture.