Galerija slik

Bast Event No2

Na svežem zraku smo nastopali in se zabavali do druge ure zjutraj. Mala terasa nad podhodom Ajdovščina v Ljubljani je zaživela v ritmih in tonih rocka, orientalske glasbe, latina in hip hopa.
Najbolj vzdržljivi so noč zaključili v diskoteki nad mestom.

Državno prvenstvo v Hip Hopu 2005

Utrinki z našega prvega državnega prvenstva v Hip Hop formacijah.
Nastopili smo s točko z naslovom "Na morje!" in dosegli šesto mesto.
Tekmovanje je trajalo do dveh zjutraj. Bilo je pravo doživetje. Kostumi, make up, koreografija,... Vse pod nadzorom.

Ustvarjamo kot zvezde - OŠ Nove Jarše

Kulturni dan, ki smo ga Bastovci organizirali na OŠ Nove Jarše je čudovito uspel. Glasbene, likovne in plesne delavnice smo zaključili s predstavo, kjer so nastopili naši člani, skupaj z učenci OŠ Nove Jarše.

Božični Hits Party

Na Božični dan smo v sodelovanju s klubom Odisej pripravili Božični Hits Party! Za glasbo je kot običajno poskrbel DJ Spykee, učenci in učitelji Šole za nastopanje Bast pa smo skupaj poskrbeli za dober show.

Novoletni Plesni Festival

ASD Cheerdance Millenium nas je povabil na Novoletni plesni festival. Zelo gostoljubni zamejski Slovenci so pripravili zelo lepo prireditev. Veliko število plesnih, mažuretnih in navijaških ekip je zabavalo polno dvorano ljubiteljev šova.

Čarli Hitzss Party

V sodelovanju s Čarli TV smo v klubu Odisej organizirali prvi Čarli Hitzss Party. Šola za nastopanje Bast je poleg organizacije poskrbela še za show vsebino večera. S pevsko točko so zablestele Nataša, Tina in Simona, naši plesalci pa so dokazali, da postajajo pravi profesionalci.

Masterclass - Melania Kasenčakova

18. in 19. decembra 2004 je v Šoli za nastopanje Bast vodila Hip Hop delavnico Melania Kasenčakova. Odlična plesalka iz Slovaške je večkrat zmagala na svetovnih prvenstvih, poleg tega pleše in koreografira kot profesionalka za Adidas, Diesel, Nike, Puma,...

Bast event No1

Na prvem Bast eventu so se v prijetnem vzdušju predstavili vsi čani Šole za nastopanje Bast, od začetnikov, do profesionalcev. Prijateljem so pričarali nepozaben večer z veliko glasbe, plesa in smeha. Po končanem formalnem delu je za dobro glasbo in zabavo do jutranjih ur skrbel DJ Spykee.

Big Bounce - Hip Hop Battle

Tekmovali smo na Hip Hop Battle-u "Big Bounce". Klub Štuk Maribor je gostil prvi slovenski plesni Hip Hop Battle. Organizacija je bila odlična. Event je povezoval 6 Pack Čukur. Naši plesalci so se že na svojem prvem uradnem tekmovanju uvrstili med najboljše štiri skupine.