BASTOVI PROSTORI

Lokacija

Bast se nahaja na naslovu Ob železnici 14 v Zeleni jami. Ulica teče pravokotno na Pokopališko ulico (po kateri tudi pridete z avtomobilom) in je le nekaj km stran od centra Ljubljane. Prostori, v katerih smo, so bili včasih del proizvodnje podjetja Kemira.

Ponudba

Bast ima dve dvorani, ki štejeta 100 m2 in 144 m2. Dvorani imata na voljo ogledala, zvočnike in mešalno mizo. Del dvorane sta tudi garderoba in stranišča.
Prostor je možno najeti za osnovno ceno 13€/uro in 18€/uro oz. po dogovoru. Dvorano lahko uporabite za svojo dejavnost, zabave, treninge…

Kako priti do nas?

1. Z avtobusom:
V bližini dvorane so štiri postaje, katere so oddaljene 5-10 min od nas:

2. Z vlakom:

3. Z avtomobilom:
Če prihajate izven Ljubljane, zapustite obvoznico na izhodu Lj.-Nove jarše, ki vas pelje direktno na Šmartinsko cesto. Nadaljujte po Šmartinski cesti do Pokopališke ulice koder zavijete levo. Peljete se naravnost mimo Srednje grafične šole (na vaši desni), Policijske postaje Moste (na vaši levi), mimo osnovne šole Vide Pregarc (na vaši desni) in zavijete na koncu ulice levo na ulico Ob železnici.
Pri prvem križišču (po sredini peljejo tračnice) zavijete levo in se zapeljete mimo ograje. Za ograjo zavijete desno in pustite avto na parkirišču, saj pred Bastom parkiranje ni dovoljeno (možno je le ustavljanje).
V primeru, da nimate avtomobila pojdite levo in hodite ves čas naravnost. Greste mimo prostorov Kemira na vaši levi in Speed d.o.o. na vaši desni. Pred vami se bo pojavilo veliko rumeno oranžno skladišče s kovinskim dvigalom. Za tem samo sledite napotkom do stopnic in že ste v Bastu .

Parkiranje
Prosimo vas, da ne parkirate pred dvorano, ampak uporabite parkirišče na začetku kompleksa.