Dobrodošli na straneh Šole za nastopanje Bast!

V imenu celotne ekipe vas prisrčno pozdravljam na spletnem mestu Šole za nastopanje Bast.

S pomočjo slik in informacij, ki jih najdete na teh straneh, boste lahko spoznali nekaj dejstev o našem delovanju. Ko boste z nami zapeli in zaplesali tudi sami, boste vzdušje tudi začutili.

Vizija

Šolo za nastopanje Bast smo ustanovili z namenom, da na enem mestu združimo ljudi, ki so povezani s plesom, petjem in igro. Ukvarjamo se s popularnimi stili kot so Hip Hop, Break Dance, Rock, Jazz, Pop in R'n'B. Želimo, da bi Bast postala ena od vidnih organizacij na področju popularne glasbene odrske industrije v Evropi.

Misija

V Šoli za nastopanje Bast učimo najpopularnejše plesne in pevske stile.
Za javnost organiziramo prireditve, mjuzikle, koncerte ter nastope za televizijo in druge priložnosti v lastni produkciji in v sodelovanju z drugimi.

Bolj kot katerakoli druga organizacija v Sloveniji našim članom pomagamo pri realizaciji svojih želja in interesov. Usmerjamo jih, da se osebno razvijajo in udejanjajo v stilu plesa, petja in igre, ki si ga sami izberejo.

Skrbimo za uresničevanje osebnih ciljev zaposlenih na področju odrskih umetnosti.

Šola za nastopanje

Naši učitelji so mladi strokovnjaki. Vsi so tudi sami pevci, plesalci ali oboje. Imajo veliko izkušenj, so resni, in znajo iz vas iztisniti najboljše.

Delo v naših skupinah je prirejeno različnim starostim in nivojem predznanja. Poleg programov za dijake in študente, ki potekajo v Šoli za nastopanje Bast, organiziramo plesne in pevske tečaje tudi na različnih osnovnih šolah. S tem staršem prihranimo poti in čas, ples in petje pa približamo več mladim talentom.

Vsako leto z veseljem spremljamo velik napredek pevcev in plesalcev. Zavedamo se, da dober performer ne nastane čez noč. Kdor si želi uspeti v soju odrskih luči, si mora nabrati veliko izkušenj. Vsem našim članom zato omogočamo, da nastopajo pred publiko.

Produkcijske dejavnosti

V organizaciji Šole za nastopnje Bast na osnovnih in srednjih šolah izvajamo plesno pevske kulturne dneve in interesne dejavnosti. Za širšo javnost organiziramo prireditve, mjuzikle, koncerte ter nastope za televizijo in druge priložnosti.

Vsi zaposleni smo zelo veseli vašega odziva. Z veseljem si vzamemo čas, da odgovorimo na vaša osebna vprašanja.
 
 

Popularnost ni naključje!
 

Ustanovitelj Šole za nastopanje Bast:

dr. Aleš Gorišek