Uroš Skulj

Uroš kot predsednik Šole za nastopanje Bast skrbi za organizacijo in delovanje Basta. V letu 2012 je pridobil licenco plesnega učitelja znotraj izobraževanja ZPVUTS.

Poleg organizacije uči učence osnovne B-Boy (Breakdance) elemente, da razvijejo občutek dela s tlemi ter okolico. Poleg vaj za ritem se učenci spoznajo z deli Breakdance-a kot so Top Rocks, Footwork, Power Moves in Freeze-i, ki se jih naučijo uporabljati kot povezana celota. Veliko je poudarka na čistosti izvajanja gibov, ki so uvedeni v krajšo koreografijo in učenju ter povezovanju vseh elementov v lasten način plesa. Naučili se boste, da B-Boying ni samo akrobatika ampak je tudi izražanje samega sebe skozi kreativnost v plesu.

Izobraževal se je pri večih učiteljih B-Boyanja: Mr. Wiggles, Storm, Dizzy... S skupino so tudi preživeli nekaj časa v Nemčiji koder je v okviru plesne šole Flying Steps Dance Academy razvijal svoje tehnike poučevanja in spoznal različne vrste plesa (Mikel, Vartan – B-Boying, Mathias – Top Rocking; Sonic – Contemporary Break; Storm – Basic B-Boying; Amigo, Tim - Locking, Popping...).

Uroš je bil član skupin Bastarts, Death Row (2011), Bad Man (2012), Top Ten @ Ten (2013), Misli mislijo misli (2014).

Urnik Učitelja:
Torek, 16:00 - 17:30; Breakdance pro Bastards
Četrtek, 16:00 - 17:30; Breakdance pro Bastards
Petek, 16:00 - 17:30; Breakdance pro Bastards