Bastove Majske Priprave (Piran)

Zaradi velikega zanimanja smo se letos odločili ponoviti priprave in na željo naših bastovcev in bastovk odhajamo za 4 dni v Piran. 4-dnevni "športni oddih" je namenjen VSEM - otrokom, mladincem in članom - pevcem in plesalcem.

Slike lahko najdete v Galeriji.

Priprave bodo potekale v Osnovni šoli Piran med prvomajskimi počitnicami, od 27.4.2009 do 30.4.2009. Cena priprav je 170,00 € in vključuje prevoz iz Ljubljane v Piran in nazaj, tri nočitve, polni penzion, treninge, varstvo in nezgodno zavarovanje.
Skratka - vse.
Bastovci naj s seboj prinesejo dovolj oblačil za preoblačenje po treningih in veliko veselja do druženja, petja, plesa in nastopanja.

Priprave so namenjene povečanju fizične kondicije, učenju novih koreografij in pesmi, druženju, za tekmovalce intenzivni pripravi na tekmovanja in seveda - zabavi.

Glede prijav velja sledeče:
Prijavo je potrebno potrditi najkasneje do 1.4.2009. Prijava se smatra kot potrjena s plačilom akontacije v znesku 70 €. V primeru, da svoje prijave ne potrdite, vam možnosti udeležbe na pripravah ne moremo garantirati. Preostali znesek 100 € je potrebno poravnati najkasneje do 13.4. V primeru neupravičenega odstopa od potrjene prijave akontacije ne vračamo.