Pričenja se nova plesna sezona 2021/22

Pričenja se nova Bastova plesna sezona 2021/2022!

Tako kot v pretekli sezoni, bomo v Šoli za nastopanje Bast tudi letos organizirali tečaje in treninge hip hopa, break dance-a, jazza, salse, bachate in solo petja.

Letošnje novosti in zanimivosti v Bastu:

• Pridobili smo nove prostore! Obema dvoranama, v katerih je že do sedaj potekala vadba, smo dodali še tretjo z imenom Studio (primerno za snemanje različnih projektov); vstop v naše dvorane se je prestavil na hodnik, ki vodi tudi v tri nove telovadnice/gym-e društev z imenom Valkyrie, KDU Olimpija in Vital GYM. Nov je tudi prostor za oddih, ki je sedaj ločen od garderob, prav tako pisarna in sprejemnica; poleg tega vas v Bastu čaka še nekaj drugih izboljšav.
• Zaradi zagotavljanja varnosti je vhod v prostore sedaj možen le z bastovo kartico.
• BastArts Academy je novo ime, ki je zamenjalo Šola za nastopanje Bast.
• Pripravlja se nova spletna stran, ki bo dokončno aktivirana v naslednjih tednih.
• Za našo multimedijo skrbi BastArts Production (snemalno/produkcijski del Basta). Ogledate si ga lahko na Instagramovem profilu @bastarts_production.
• Poleti smo v naših prostorih začeli projekt BastArts Studio, kjer vsak vikend prirejamo odprte treninge z različnimi koreografi iz cele Slovenije. Več informacij dobite na bastarts.si/studio/ in na Instagramovem profilu @bastarts_studio.
• Pripravljamo »Dneve odprtih vrat 2021«, ki bodo potekali v tednu med 6. in 10. septembrom 2021.

Vaje v klubu se pričnejo v tednu med 30. avgustom in 3. septembrom 2021. Vpis pa bo potekal od 23. avgusta dalje (v klubu, preko maila ali telefona). Urnik bomo objavili do konca meseca. Za več informacij predlagam, da obiščeš spletno stran www.bast.si, kamor bomo poleg urnikov in drugih informacij o tečajih dodajali nove fotografije in video posnetke. Zelo bomo veseli, če nam na Google Maps »BastArts Academy« oddaš svoje mnenje in 5 zvezdic.

Če te o plesnih in pevskih tečajih zanima še kaj, česar na Facebooku ali Bastovi spletni strani ne najdeš, nas pokliči na 051-244-522.