Pričetek sezone s svetovnimi podprvaki!

Sezona je v polnem zagonu!

V septembru se je v Bastu začela nova plesno pevska sezona 2014/15. Dogodke smo otvorili s treningi in nastopi po Sloveniji. Začeli smo z nastopi Street Showov, ki so se odvijali v centru ČMC Bežigrad, na osnovnih šolah Maks Pečar, Karla Destovnika Kajuha in Sava Kladnika v Sevnici.

Poleg nastopov so naši tečajniki tekmovali v Break Dance-u in Hip Hop-u na Ritmu mladosti, kjer so dosegli 1., 2. in 3. mesta. Tekmovali so v parih (Break Dance, Hip Hop) in solo (Break Dance do 17 let).

Kmalu za tem je sledil zabaven vikend nastopov na otvoritvi Dnevu Fordovih novosti na Vranskem, Red Love Partyju v Areni in kot ena izmed točk na promenadi Bela Ljubljana.

Takoj za vikendom je že sledilo Svetovno prvenstvo v Break Dance-u, Hip Hop-u in ostalih disciplinah MTP, ki je teden dni potekalo v Bohumu, Nemčija. Bastovi plesalci so v združeni ekipi Funky Rockerz dosegli odlično 2. mesto v mladinskih Break Dance timih ter tako postali svetovni podprvaki v svoji disciplini!

Za konec pa so povabili našo Nino Vadnjal na snemanje oglasa za aplikacijo, ki bo izdana v Indiji. Nina je med samimi fanti pokazala svoje veščine in bila edina punca na snemanju.

Prihaja še mnogo dogajanj, tako, da redno spremljajte našo stran za več informacij! Če vas zanimajo slike pa predlagamo, da si ogledate naše galerije, ki se redno posodabljajo :)