Bast ima novo dvorano!

Pa smo jo dočakali!!

Po praznovanju 10. let obstoja Šole za nastopanje Bast, se nam je končno uspelo dokopati do najlepšega darila: nove lastne plesne dvorane!

Po večletnem trudu, ki je bil vložen v iskanje novih, bolj primernih prostorov za ustvarjanje na plesnem in pevskem področju, se tako Bast končno seli na svoje! Novi prostori se nahajajo na naslovu Ob železnici 22 in so od stare dvorane na Pokopališki 35 v Zeleni jami oddaljeni le nekaj minut. Ob dvorani je tudi veliko parkirišče.

Dvorana je namenjena vsem članom Šole za nastopanje Bast in v njej bodo od letos dalje potekali vsi klubski tečaji po urniku. Z dvorano odpiramo tudi nove tečaje in s tem povečujemo spekter našega delovanja: Dance hall, Družabni plesi v paru in Plesne urice za otroke.

Za plesalce je najbolj vesela novica ta, da bodo dvorane v času, ko ni tečajev, tečajnikom na voljo za nemoteno dodatno treniranje.

Dvorano bomo otvorili 30.8.2013, še pred tem, pa jo bodo lahko plesalci preizkusili na prvem Bastovem poletnem taboru med 26.8. in 30.8.2013!

Otvoritev novih prostorov je zagotovo pomemben dogodek za vse člane, saj upamo in želimo, da bomo s tem ustvarili novo atmosfero, še bolj povezali ljudi in se družili ob zabavi in uspehih.