Vesele praznike in srečno novo leto 2011!

Bastovci smo leto 2011 uspešno zaključili s štirimi Bast Eventi in dvema hudo noro sprejetima predstavama "I know I can" v Stari elektrarni. Dogodki so potekali v nedeljo 19.12.10 od zgodnjega jutra do poznih večernih ur.

Na vse zgodaj zjutraj so se vsi člani "I know I can" zbrali v plesnih prostorih Stare elektrarne in imeli generalko za obe večerni predstavi. Takoj za tem so sledili štirje Bast Eventi s klubskimi in šolskimi tečajniki. Prišli so otroci iz različnih koncev Slovenije (Sevnica, Postojna, Šenčur in Voklo, Ljubljana...) in pokazali, česa so se naučili v teh nekaj mesecih od pričetka šole.

Po Bast Eventih je sledila kratka pavza in priprava na Show "I know I can", ki se je pričel ob 19i uri v razprodani dvorani. Show je že na začetku prevzel gledalce in se po 1 uri zaključil z bučnim aplavzom. 1 uro kasneje so Bastovci ponovno stali na odru in drugič odplesali predstavo "I know I can".

Predstava se je vsem vtisnila v spomin in veliko jih je želelo, da bi bila še daljša. Zgodba je bila ves čas napeta in polna zabavnih ter zanimivih plesnih trenutkov.

Vsem Bastovcem iskrene čestitke za uspešno izvedene točke in predstavi! Bast vam želi lepe praznike ter uspešno, srečno in plesno-pevsko novo leto 2011!