Športni dan na OŠ Nove Jarše

150 učencev, od 6. do 9. razreda, se je zgodaj zjutraj zbralo v šolski telovadnici, kjer so jih Bastovci dodobra ogreli in zagreli za plesni dan, ki je bil pred njimi. Razdelili so se v deset skupin po 15 plesalcev, ki so lahko izbirali med različnimi vrstami plesa, in sicer med sodobnimi plesi, jazz baletom, breakdance-om ter seveda najbolj priljubljenim hip hop-om.

Skupine so nato z Bastovimi plesalci odšle v svoje učilnice, kjer so se v dobrih dveh šolskih urah naučili novih koreografij. Učenci so se pridno vadili in se zabavali ob glasbi.

Ob koncu dneva je vsaka skupina predstavila svoje delo ostalim sošolcem in prijateljem. Dokazali so, da so v kratkem času osvojili marsikateri nov plesni korak, ter se pripravili na nastop. Kratko prireditev so bastovi teacherji Lucija , Manca , Ines, Andrej , Nejc in Miha popestrili z letošnjimi točkami iz Bastovega Street Showa.

Vzdušje skozi celoten dan je bilo polno pozitivne energije, dobre volje in smeha, zato lahko z zadovoljstvom rečemo, da je bil prvi športni dan Šole za nastopanje Bast več kot uspešen, celotna ekipa pa se že veseli vseh prihodnjih.